Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater livet mitt, har det pyton både hjemme og på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

nå fortida har jeg det helt pyton både hjemme og på skolen, hjemme har eg to søsken som eg bare krangler med, jeg bor hos mora mi og klarer ikke være hos faren min mer enn noen timer fordi er føler meg ikke trygg der, og eg vet ikke vorfor. på skolen har eg ingen venner og blir ofte baksnakka, jeg har nå vert hos legen og fott en henvisning ti pysolog, nå i det siste har jeg slete VELDIG mye med selvmords tanker og det er flere ganger att jeg har funne frem en kniv og lakt den oppå honda mi med spissen. jeg har lett for og bli sur og masse dumme ting hjemme. i dag fks sa eg til mamma, att hun aldrig kom til og se meg igjen fordi jeg har en kniv på romme og att om fem min var jeg dø. etter eg hadde sakt det sa hun bare, okay. akurett som att hun ikke hadde brydd seg, og det gjør ikke ting bedre akurett! jeg er bare 12år og føler eg ikke kommer til og bli så mye eldre enn det. har dere noen råd til og slutte med dette? håper VIRKELIG på svar, fordi dette går ikke. HATER LIVE MITT........

SVAR

Besvart 06.10.2016 09:58:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle