Hopp til hovedinnholdet

Jeg krangler med søsknene mine og tørr ikke være hos pappa og hans nye kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

JEG VILL IKKE MER: jeg er 12år og går i 7klasse, live mitt frem til nå har vert ganske greit, bortsett i fra da jeg var 7-8 og foreldrene mine skilte seg. jeg hadde gode venner og hedde det supert, nå de siste to årene har alt bare rast fra seg. har to søsken og vi krangler hele tida. jeg er hos faren min 1 gang i månen ca, selv om han bor son 5min unna. har ingen venner på skolen og blir ofte baksnakka. jeg har nå gott og snakka med ei dame i ett år, men det funker ikke. nå har eg vert hos lege og fott en henvisning til pysolog.de to siste månene har er att veldi mye raseriannfall og prøvd og ta live av meg. føler også att mora mi ikke har tid til meg og bryr seg bare om storesøstera og lillebroren min. hos faren min skal eg egt vere anna hver helg, men tørr ikke være der mer enn noen timer. fordi eg ikke får sove der og han har lett for og bli sur. jeg føler meg heller ikke helt trygg der oppe, jeg vet ikke hvorfor og om dt kan ha noe med pappas nye kjæreste? TRENGER HJELP!!!!!!!!!!

SVAR

Besvart 12.10.2016 12:33:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle