Hopp til hovedinnholdet

Fetteren min sender meg upassende bilder og meldinger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, da jeg var liten opplevde jeg at min eldre fetter fikk meg til å kysse han uten at dette var noe jeg ønsket å gjøre. Jeg var for liten til å forstå helt hva som skjedde, men det føltes veldig feil. Dette var altså noe jeg følte at jeg måtte gjøre da han sa det var en del av leken. Nå er han 20+år og jeg møtte han denne uken i en familiesammenheng. Etter dette har han kontaktet meg flere ganger om dagen via Snapchat og messenger. Han stiller spm jeg finner upassende om jeg ville delt rom med han, om jeg synes han er fin, fortelle om undertøyet mitt og jeg får halvnakne bilder av ham som han også ønsker at jeg sender til han. Jeg synes alt dette er utrolig upassende og jeg strammer hver muskel i kroppen når mobilen lyser opp i frykt for at det skal være han. Jeg vet at han har hatt det vanskelig i livet, men det unnskylder ikke dette. Hva gjør jeg nå? Jeg klarer ikke bære på dette alene, men hele situasjonen er så merkelig/ubehagelig at jeg vet ikke hva jeg skal si eller til hvem T

SVAR

Besvart 16.10.2016 16:52:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle