Hopp til hovedinnholdet

Er dette seksuell trakassering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. En gang var jeg hos en kompis. Vi gikk inn på et rom og snakket litt. Plutselig reiser han seg. Han går litt forsiktig mot meg. Han sier at vi skal kose. Men det er jeg ikke komfortabel med så jeg sier at jeg ikke vil. Men han hører ikke. Jeg sier nei. Men han nekter å høre på meg. Jeg sa nei flere ganger men han ga seg aldri. Etter hvert slenger jeg meg ned på ryggen og ser at han prøver å legge seg over meg. Da begynner jeg å skrike NEI STOPP JEG VIL IKKE men han hørte ikke. Jeg prøvde å dytte han vekk men han er såpass mye større enn meg så det var veldig vanskelig. Plutselig ser jeg at genseren min har sklidd opp og jeg kjenner en hånd begynne å gå oppover. Jeg skriker nei igjen og klarer tilslutt å dytte han bort. Men da reiser han seg og prøver å legge seg over meg igjen. Da peker jeg beina mine mot han og truer med å sparke han hvis han prøver seg igjen. Og han prøver seg. Så da begynte jeg å sparke han, og han ga seg. Tilslutt. Kan jeg kalle dette seksuell trakassering?

SVAR

Besvart 18.10.2016 18:27:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle