Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min har en spillelærer som ikke er noe hyggelig og hun vurdere nå å slutte, hvordan kan jeg hjelpe henne? 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, venninna mi har en spillelærer som ikke er noe hyggelig mot andre og henne. Han snakker frekt til henne og han har dyttet henne noen ganger. Han driver også med forskjellsbehandling med elevene sine og gidder ikke å alltid møte opp til riktig tid. Hun spiller trombone i korps, men hun prøver alltid å finne på en måte som gjør at hun ikke trenger å dra på spilletime. Og nå vurderer hun å slutte i korps bare på grunn av han. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe henne?? For jeg vil virkelig at hun ikke slutter i korps for hun er den jeg er sammen med og da er det ikke noe gøy lenger uten henne og hun er kjempeflink og korpset trenger henne..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Beskrivelsen av denne spillelæreren er ikke noe god, og måten han er på er både upassende og umodent. 

Det er trist at venninnen din ønske rå slutte å spille korps på grunn av læreren, det er ikke slik det burde være i det hele tatt. 

Venninnen din er heldig som har deg, det virker som om du bryr deg om henne og ønsker å hjelpe henne. Jeg tenker først å fremst at dere burde snakke med noen voksne, som for eksempel foreldrene deres. Fortell dem hvordan læreren deres er og hvordan dere opplever han og hans væremåte. 

De voksne kan hjelpe dere og prøve å løse dette på en grei måte. 

Jeg ønsker dere lykke til. 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit