Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke lov til å ha snapchat fordi jeg så på gutter. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går i 7.trinn og jeg vil ha snapshat fordi alle i klassen min har det. Men jeg får ikke lov av foreldrene mine fordi for ca. 10 måneder siden så jeg på en serie(japansketegneserier) som om 3 par med homofile gutter. Så ble jeg litt avhengig av det jeg hadde noen bilder av gutter som er homofil og det var anime altså. Foreldrene mine ble sinna når de fant det ut. Og jeg hadde også liket noen bilder på instagram om nå får jeg ikke lov til å ha sosialemedier. Og jeg synes det er veldig urettferdig. PS: Jeg lærte en veldig bra ting av å se på serien som er: i noen land ser folk ned på lesbiske og homofile som i landet min Irak jeg lærte at jeg ikke skal se ned på dem fordi de er menneske de også og at de har rett til å forelske seg i hvem de vil. Hilsen ei jente. Håper på svar.

SVAR

Besvart 09.11.2016 13:23:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle