Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i bestevenninnen sin, hva skal hun gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke hvordan skal jeg begynne, jeg er en jente som jeg liker en jente i 4-5 år nå! Jeg vet at hun ikke liker jenter og jeg tror hun holder på med en gutt!! Jeg tenker på hun hele tiden, jeg savner henne! Vi var bestevenn siden 6.klasse, men nå så er vi...! Jeg tror jeg elsker hun, jeg vil ikke det!! Og det kommer aldri til å skje mellom oss!! Jeg vet ikke hva skal jeg gjøre for å glemme hu!! Vi ser jo hverandre på skolen hverdag!! Hva kan jeg gjøre ? Jeg vet ikke hva skal jeg gjøre med dette ? Men hver gang jeg hørte hu snakke med/om gutter så ble jeg redd og vondt i hjertet, jeg er redd for at hun skal bli sammen med han gutten og redd at hun liker han gutten!! Hva skal jeg gjøre ? Vil ikke hun mer ? Tenker bare på hun!! Hun betyr alt nå!!

SVAR

Besvart 14.11.2016 23:37:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil og forelsket i en venn

Jeg har klart å forelske meg i min beste venn, som ikke er homofil. Hva gjør jeg nå? Skal jeg si noe eller vil det ødelegge vennskapet?

 

Les mer
account_circle