Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor sammen med kjæresten min. Han mener det er mitt valg å gjøre alt husarbeidet. På fritiden bruker han tiden på å spille data og å henge med kompiser. Det er ikke greit lengre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg lurte på om noke for eg vet ikkje ka eg skal gjør: 1. Eg bor sammen med min kjæreste og han e greit i begynnelsen men etter hvert e det bare mindre som han var. Så nå ble eg plutselig 100% husmor som vask alt til og med under bukse hans...og da ble eg gretten av og til men hadde ikje forventet at han sei : eg sa ikje at du skal gjøre dette? Kunne ifra at eg skal gjør noke? Men det e ditt valg å gjøre alt). Da vet ikje eg ka skal gjøre med det. 2. Eg jobbe forskjellige skifter og det variert 10-12 t og av og til e det veldig lite sjans at han gjøre noe hjemme enn å spille på data med kompiser. Greit for meg at han ville bruke fritiden han fikk veldig lite å slappe av men da begge har fri og eg hadde tenkt og prøve å finne på noe sammen...nah gløm det. Han har allerede planer med kompiser og henge hele dag. De går å spise. Og ende kvelden ut å drikka og komme hjem sent. For meg så e det greit før men nå har det gjentar mange ganger at eg vet ikje hva ska gjøre nå..

SVAR

Besvart 15.11.2016 21:05:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips til samboere

Skal du leie bolig med kjæresten eller en venn? Da bør du få med deg disse samboertipsene.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vil flytte sammen med kjæresten, er jeg klar?

Ønsker du å flytte sammen med kjæresten eller en venn? Det er visse ting dere bør tenke på først. Les svarene unge som har spurt oss har fått.

 

Les mer
account_circle