Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet mine beste venner, og nå føler jeg at jeg har mistet alt

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jeg har mistet mine aller beste venner og jeg vet at det er jeg som har ødelagt ALT.Jeg har alltid hatt lett for og bli sur fort og jeg har vært veldig irritert i det siste. Jeg har lett for og si stygge ting til de og de ble lei. Vi har alltid vært tre bestevenner men nå er det de to mot meg,og jeg har ikke snakket med de på 3 uker og vi går liksom i samme klasse så det er veldig vansklig og se de sammen hver eneste dag. Jeg fortjener det da men jeg hadde tengt og rette opp i alt men fikk ikke tid. Jeg vil ikke gå på skolen lenger. Alle i klassen HATER meg. Hva skal jeg gjøre? jeg begynte og sloss med en gutt i klassen og nå er alt mye verre. Jeg har mistet alt nå.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Så leit å høre hvordan du har det! Det er ikke lett når man har mistet venner og at du ikke trives så godt på skolen lenger. 

Du virker reflektert, og det virker som du vet at du kanskje kan ha hatt en væremåte som ikke alltid har vært like bra. Jeg tenker at det er viktig at du snakker med vennene dine om dette, det kan nytte å prøve å ordne opp. Det er viktig at du er ærlig og sier det som det er. 

Alle gjør feil, det handler om å lære av feilene man gjør. Hvis du føler at du burde si unnskyld til noen i klassen din så burde du kanskje gjøre det. Hvis du ikke selv klarer å ordne opp med dine medelever, kan du ta dette opp med din kontaktlærer. 

Det kan være fint å snakke med lærer om dette. Hvis man har kranglet med noen i klassen kan det være fint å få hjelp av en voksen til å orde opp. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit