Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få noen til å like meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt som har diabets og jeg vil vite hvordan jeg kan få noen til å like meg. Ingen snakker til meg. Alle på trinnet har KJ men ikke jeg og det er ikke gøy. Hva kan jeg gjlre for at få noen til å like meg litt??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Jeg synes det viktigste er at du skal fortsette å være deg selv slik du liker å være, for hvis du skal forandre deg for at en person skal like deg, er det ikke sikkert du lenger føler at du er deg selv.

Det er uansett vanskelig å forsøke å "overtale" noen til å like seg, men i den alderen dere er nå skjer det mange forandringer hele tiden. Kanskje kommer personen til å innse hvilken bra fyr du er om ikke så lenge. Det beste du kan gjøre er som sagt å være deg selv, men du må også være hyggelig og grei mot dem. Selvsagt har du lov til å småflørte litt. Ta en titt på artiklene under og se om det kanskje er noen tips der du kan bruke.

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit