Hopp til hovedinnholdet

Var utro mot kjæresten, med det var hun også, føler meg slem, meninger?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Jeg hadde kjæreste før men jeg orka ikke mer. hadde egt aldri noen følelser for henne men trodde det. Vi ble sammen i august i fjor. og vi hadde det bra sammen. I vinterferien sa hun at det ikke funka noe mer og jeg møtte en jente på byen som jeg lå med. men fant ut etter ferien at vi tydeligvis ikke hadde slått opp. Da følte jeg ikke får å si noe siden jeg ikke viste at vi var sammen engang. hadde lyst å si det. så ble det russetid og tok 2 damer da også. har aldri hatt følelser for de jentene. Jeg har også en på jobben min som tydeligvis hadde likt meg en stund. men jeg ville bare være venner og hun fortalte mye triste ting som hadde skjedd med henne. vi hadde også sex. ja jeg vet det er krise. men har ikke klart å slå opp med kjæresten. så starta jeg på folkehøyskole. savna kjæresten men hun savna ikke meg. hun hadde tydeligvis holdt på med et par gutter siden starten av sommeren.i september slå jeg opp fordi det ble lettere siden hun ikke var der. føler meg slem. noen meninger?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Dette høres ut som et forhold som ikke var så bra for dere. Du har dine unnskyldninger for at du gjorde det du gjorde, så du må nesten finne ut selv om du gjorde dette med vilje eller ikke. Det kan hende at det virket som om du ikke tenkte på dette eller glemte det, men det er en stor sjanse for at underbevisstheten din visste at du egentlig ikke brydde deg så mye om kjæresten din, så du ikke tenkte så alt for mye over det da det skjedde. Personlig mener jeg at du ikke burde ha så alt for dårlig samvittighet, hun gjorde det jo selv, som tyder på at dette ikke var et veldig sunt forhold.

Jeg har lag til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit