Hopp til hovedinnholdet

Er i et nytt forhold. Liker ikke familien til mannen min. Han har en bror som ikke har kontakt med foreldrene. Har mistet sin far, ikke fått kondolerer eller annen støtte fra svigerforeldre. Ble blokkert på facebook av søster og mor til mann.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei er i et nytt forhold Og liker ikke familien til mannen min Mannen min har sagt mye om dem åssen,han har hatt i barndommen,og det er ikke bra. Han har en bror de ikke har kontakt med foreldrene hans,og han har noen søster som er så bortskjemt som får alt hun peker på.Min pappa døde får noen mnd siden,jeg har ikke fått noe kondolerer av dem eller noen ting så og si det har ikke vært der for meg. Var er en kveld og besøkte de med mannen Hu klagde på moren Siden moren til svigermor hadde hatt brystkreft og hvor slitsomt det var ogsånn sa hu,jeg fikk vondt i magen av det siden jeg mistet pappa av kreft.og moren hennes ble Frisk jeg synes at u kunne spart seg for det. Typen min la ut på Facebook at familien hans ikke var der for oss osv.og da blokka søstra hans meg og moren hans meg på fb.jeg la ikke det ut. Jeg og mannen var på grava til bestefaren hans,og la på en fin engel,typen Sa den her tar de bort sa han,vi var der på juleaften og da hadde de jaggu tatt den bort.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei og takk for at skriver til oss i ung.no

Forstår at dette er vanskelig for deg.  Jeg foreslår at du tar kontakt med et familievernkontor.  De som jobber der er vant til å snakke med familier som opplever vanskeligheter. De vil også kunne snakke med deg og mannen din sammen, eller enkeltvis dersom dere kunne trenge det. Tilbudet er gratis og det finnes i de fleste kommuner/bydeler.

 

Lykke til !

 

Vennlig hilsen Familieterapeuten ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit