Hopp til hovedinnholdet

Er han utro?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii jeg er en jente på 14, snart 15. Jeg holder på med X-en min. vi har gjort det slutt sånn 3-4 ganger. Vi skal bli sammen igjen. Vi bor sånn ca 1 time unna hverandre, jeg har møtt han 5 ganger der han bor. det er alltid jeg som drar til han. Vi har allerede hatt sex også. Men det er et problem, han er så ustabil. I dag sendte jeg han en snap. jeg ventet på svar, men fikk ikke noe svar, men han hadde åpnet den. Så etter 2-3 timer ringte han meg for ingen grunn. vi snakket i 10 minutter, fordi han måtte gå. han skulle få besøk av vennene sine. Jeg vet ikke om det er gutte eller jente venner. jeg har spurt, men han sier at det bare er venner ( han oppgir ikke kjønn ). Så etter det gikk det 2-3 timer igjen og jeg sendte ny snap, som han åpnet, meeen ikke svarte på. DA BLE JEG LEI! Jeg sendte en snap til, der det sto: " hvorfor vil du ikke snakke med meg ? " han svarte og sa : " er med venner " Da spurte jeg : " snakke etterpå da?" og han svarte: " de skal sove her " er han utro?

SVAR

Besvart 15.01.2017 18:10:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle