Hopp til hovedinnholdet

Er han utro?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Heii jeg er en jente på 14, snart 15. Jeg holder på med X-en min. vi har gjort det slutt sånn 3-4 ganger. Vi skal bli sammen igjen. Vi bor sånn ca 1 time unna hverandre, jeg har møtt han 5 ganger der han bor. det er alltid jeg som drar til han. Vi har allerede hatt sex også. Men det er et problem, han er så ustabil. I dag sendte jeg han en snap. jeg ventet på svar, men fikk ikke noe svar, men han hadde åpnet den. Så etter 2-3 timer ringte han meg for ingen grunn. vi snakket i 10 minutter, fordi han måtte gå. han skulle få besøk av vennene sine. Jeg vet ikke om det er gutte eller jente venner. jeg har spurt, men han sier at det bare er venner ( han oppgir ikke kjønn ). Så etter det gikk det 2-3 timer igjen og jeg sendte ny snap, som han åpnet, meeen ikke svarte på. DA BLE JEG LEI! Jeg sendte en snap til, der det sto: " hvorfor vil du ikke snakke med meg ? " han svarte og sa : " er med venner " Da spurte jeg : " snakke etterpå da?" og han svarte: " de skal sove her " er han utro?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det virker som om dette skaper mye usikkerhet for deg, og at du syntes det er vanskelig å håndtere både han og situasjonen. Ut i fra disse opplysningene er det vanskelig for meg å si om han er utro eller ikke, men det jeg kan se er at han skaper en vanskelig situasjon for deg. Hvis jeg var deg ville jeg snakket med han skikkelig før jeg valgte å bli sammen med han igjen. Det er det flere grunner, men først og fremst og fremst tror jeg det er viktig for at du ikke skal føle på den samme usikkerheten i et eventuelt forhold. 

Fortell han hva som bekymrer deg, og at du trenger at han prater med deg. Det er mulig at han er ærlig med deg og at han er med vennene sine, men da må han fortsatt kunne prate med deg. 

Jeg legger ved noen artikler du kan ta en titt på. Men først og fremst; prat med han. Sett grenser og vær ærlig. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit