Hopp til hovedinnholdet

Har en venninne på 16 år som driver å møter en 28 åring nå og da. Det er ikke slik at de driver og er forelsket eller noe.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en venninne på 16 år som driver å møter en 28 åring nå og da. Det er ikke slik at de driver og er forelsket eller noe, hun har bare sittet på med han i bilen hans og sugd han noen ganger nå, så man kan vel kalle dem litt sånn fuckfriends på en måte. Jeg blir veldig bekymret og har prøvd å fraråde henne fra dette, siden det virker som han bare bruker henne, pluss at det er veldig ekkelt side det er en så mye eldre mann. Hun sier det bare er for erfaringen sin skyld, men hallo liksom. Jeg kommer ikke til å si det til foreldrene hennes for å få henne til å slutte, men er det noe jeg kan si til henne for at hun kanskje hører. Jeg vet det er hennes liv, hun blir ikke presset til noe, og at hun er over den seksuelle lavalderen, men er dette ulovlig uansett?

SVAR

Besvart 17.01.2017 13:51:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle