Hopp til hovedinnholdet

Faren min sier mange stygge ord og kommentarer til meg. Han forteller vitser om meg som andre ler av men ikke jeg! Jeg begynner og gråte og har det ikke bra. Hva skal jeg gjøre når dette fortsetter? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei faren min er grei.. men når han blir sur så blir han sur! Sier mange stygge ord og kommentarer til meg. han sier vitser om meg som andre ler av men ikke jeg! Jeg har sagt det til de voksne. Men det blir ikke bra igjen det skjer hele tiden! Jeg begynner og gråte og har det ikke bra vill ikke leve mer! ordene Han sier er det at jeg er en sur unge og jeg er det og det! Jeg har snakket med mamma og pappa om det det blir greit en stund så fortsetter det ender nester opp med selvmordsforsøk eller egt ikke akkurat det ordet men det føles ut som om at jeg vil det jeg vill ikke leve mer med det! Men jeg skal ikke ta selvmord! Men har "skadet"meg selv. Fordi det er ikke lett og leve med dette gråter en hel uke hver gang det er ikke bare ord. Dette høres sikkert ikke forferdelige men det er helt grusomt!!! Hva skal jeg gjøre når dette fortsetter! Jeg kan ikke snakke med noen andre om dette fordi vennene mine vill bli redd for far og lærere vill kankje ringe politiet

SVAR

Besvart 23.01.2017 14:07:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

- Jeg sliter med foreldrene mine, hvordan kan jeg få de til å forstå?

Følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg, har du sikkert hatt. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Hvordan skal du få dem til å forstå deg?

 

Les mer
account_circle