Hopp til hovedinnholdet

Jente 15, har selvmordstanker 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 15 år å trenger et svar om hva jeg kan gjøre. det jeg trenger hjelp til er å få et svar.... jeg prøvde forleden dag å ta mitt eget liv, og grunnen er p.g.a depresjon, angst og flashbacks fra en traumatisk hendelse jeg hadde når jeg var liten. Det er dessverre kun en ting som hindret meg og det er at jeg er litt skremt får å dø men var egentlig ganske villig til å ta livet der og da. Har noen noen råd? :-( jeg slet mye før også med at jeg ble mobbet før jeg byttet skole, men mobberne har kommet etter meg og kommet hjem til meg og banket meg. også grunn til at jeg ville ta livet mitt.... jeg er redd at viss det frister igjen vet jeg ikke om jeg klarer å stri imot å gjøre det viss ikke noen kan gi meg noen råd, gode råd. takk på forhånd viss jeg får svar...

SVAR

Besvart 17.01.2017 16:08:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle