Hopp til hovedinnholdet

Var utro mot kjæresten, hvordan gjøre det godt igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok, grunnen til at jeg valgte #ikkegreit er fordi jeg tror ikke det finnes en kategori for det jeg føler, og jeg har en kjæreste, og hun er den søteste og snilleste og den nydeligste jenta jeg har møtt, vi har du forkjellig bakgrunner. Hun er engle barn og jeg er djevelens høyere hand, jeg har aldri stolt på noen egt, kanskje en venn, men uansett, jeg var ikke sikker på om forholdet skulle vare, så jeg begynte å flørte med andre og hun fant ut av det slo opp og ombestemte seg igjen, men nå har det seg sånn at depresjonene mine er tilbake, men denne gangen er det noe annet, jeg vil bare dra en kniv over halsen min sånn at jeg slipper å såre hun igjen, jeg sier at alt er greit, men ingen ting er greit, jeg vil ikke leve lenger... hva gjør jeg? Jeg trenger hjelp, det faktum at jeg såra hu drepte meg på innsiden så innsiden min er helt død egt... jeg elsker hun så høyt og nå har jeg ødelagt det

SVAR

Besvart 20.01.2017 14:45:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle