Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg kan stole på kjæresten min. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg å kjæresten har vært sammen i noen måneder. Jeg vet ikke helt om jeg kan stole på han fordi at han er så mye sammen med andre jenter. Han er den søteste og snilleste jeg vet om. Jeg vil bare at vi skal være sammen bare oss to hva skal jeg gjøre? Jeg elsker han og vil ikke ødelegge. Jeg vil ikke at de skal bli slutt. Jeg trenger hjelp❤️

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette ikke er noen god følelse for deg. Når man ikke stoler på noen man er nær, er det klart at det føles vanskelig. Jeg tenker det kan være flere grunner til denne følelsen, men dere har ikke vært sammen så lenge - kan det være at du ikke kjenner han godt nok? Du vet ikke hvordan han reagerer i slike situasjoner, og du er rett og slett redd for hvordan han er rundt andre jenter. En løsning på det kan være å gi seg selv tid, og prøve å bli bedre kjent med han. Det er heller ingen skam å snakke med han om det du tenker på. Fortell hvordan du føler det, og at du blir usikker når han snakker er med andre jenter. Kanskje han ikke er klar over at du føler det sånn?

Se på artikkelen jeg legger ved. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit