Hopp til hovedinnholdet

En av mine beste venner har en kjæreste. jeg mener at han behandler henne som en "dritt". han har blandt annet fått henne til og begyne og båder røyke, vape og drikke alcohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. en av mine beste venner har en kjæreste. jeg mener at han behandler henne som en "dritt". han har blandt annet fått henne til og begyne og båder røyke, vape og drikke alcohol. nå nylig har han sendt "nudes" av dama si til en kompis. hun fant ut av det og ble veldig sint ofc. men han innrømte det ikke selv om hun sto med melingene på telefonen og viste den til han. jeg og mange andre begyner og bli beskymret for henne og om han har et eller annet som han truer med og vise/si til foreldra hennes. btw vet at jenta grein og ba han om og slutte og røyke. og plutserlig begynte hun selv, litt rart? her om dagen fant jeg ut at han og kompissen hans har blandt annet sugd, runket værandre og de har pratet om at de ville ha trekant med dama han. tror han kan være homofil eller bifil men vet ikke det. jeg vet jeg ikke egt har noe med det og gjøre men tenkte det ikke kunne skade og spørre dere om dere har noen tips eller om jeg burde holde meg helt unna.

SVAR

Besvart 26.01.2017 10:18:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle