Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig hjemme og på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det vanskeligst hjemme og på skolen. Moren min er syk, søsteren min er syk og faren min forventer at jeg skal gjøre alt. Han presser meg og til å trene kjempe mye keeper trening med han. Jeg elsker å spille fotball og være keeper, men det blir mindre gøy når man ikke har fått trent 7 måner uten pga en sykdom. Han forventer at jeg skal trene minimum 1 time og 30 minutter hver dag. Je har nå mye mindre kondis en det jeg hadde for 7 måner siden. Jeg har endelige fått lov til å begynne forsiktig, men det går ikke med min far. Jeg blir mobba på skolen, det har jeg gjort hele livet mitt. Når jeg gikk på barneskolen så byttet jeg skole en gang, og det ble bedre, men de som mobba meg bare forsettet. Jeg har tenkt på selvmordstanker mange ganger. Jeg går nå i 8 klasse. Jeg har begynt på privatskole. Jeg vett at mange tenker på meg som en venn, men baksnakker meg og holder meg utenfor. Jeg går oftest alene i friminuttene. Jeg har sakt dette til mamma og pappa. De sier at jeg skal si det

SVAR

Besvart 27.01.2017 18:10:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle