Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil anmelde ungdomskolen for at jeg har blitt mobbet, men politi og lege sier at de ikke kan gjøre noe. 

Gutt 20 år
 

Spørsmål

eg e drit lei av å ikke bli trodd av verken polltie eller legen min me de psyikiske problemene mine eg vil glemme de alt fast leggen min sa at det er ikke han kan gjøre noe me fortiden min Å ja liksom eg har blitt mobba i barnehagen pga autismen min mobbet på barne skolen pga autisme lere vansker blei ikke trodd av lere på ungdomskolen blei mobbet på ungdomskolen både av lere å elever eg hater ungdomskolen å vil at den skolen ska minst betale tebake 3,4 millioner i erstale penger te meg på grun av påførelse av psyikse skade men kan ska eg liksom gjøre når verken pollitiet eller fast legen min gjør noe å ja pollti har vert hos meg å snakt med meg før alt de sa var at e skulle ta kontakt me en psykiater tok å snakte me fastlegen min han sa han ikke kunne gjøre noe E VIL FAENS AT UNGDOMSKOLEN SKA BETALE MEG ERSTANIGS PENGER FOR PÅFØRSELE AV psyikisk skade å ja eg blir enda mobbet øve nette 

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vondt å oppleve at en ikke blir trodd. Du skriver at du har psykiske problemer på gunn av fortiden din. Det er mange som sliter med ettervirkning av mobbing. Det er vanlig at opplevelsene du har hatt når du har blitt mobbet setter seg i kroppen som vonde minner. 

Du skriver at din lege sier at han ikke kan gjøre noe med din fortid. Selv om man ikke kan gjøre noe med det som har skjedd kan man få hjelp til å bearbeide de opplevelsene en har hatt. Du trenger hjelp til å komme deg etter det du har blitt utsatt for. Du kan be din lege henvise deg til en psykolog for å få bearbeidet det du har opplevd. Psykolog kan hjelpe deg med ettervirkningene av det du har blitt utsatt for. Hvis du ikke er fornøyd med din fastlege og opplever at han/hun ikke hjelper deg kan du bytte fastlege

Det høres ut som du strever med sinne og frustrasjon over den skolen du har gått på. Hvis jeg forstår deg rett har du politianmeldt skolen. Politiet har henlagt saken. Da er det ikke noe mer du kan gjøre med det, uansett hvor urettferdig du synes det er. Hva med å akseptere at saken er henlagt?

Jeg tenker at det viktigste for deg er nå å få hjelp til å bearbeide det vanskelige du har vært igjenom slik at du får det bedre med deg selv.

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Jeg blir mobba på nett

Jente blir mobba (colourbbox.com)

Jeg opplever at folk slenger dritt og sprer rykter om meg på nettet. Hva kan jeg gjøre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit