Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre kjent med en gutt?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg liker en gutt som går i 9' ende klasse og jeg går i 8'ende klasse. Jeg liker han veldig, men jeg tørr ikke å ta kontakt med han fordi alle synes det er rart. Han har tatt kontakt med meg, en gang. Men han spurte kl. 1 på natta hva jeg het på snap.. også sa jeg det og han la meg til med engang. Også begynte han "Streak" med meg. Vi har fysak sammen og han pleier og stelle seg nærme meg vis vi skal stå i ring.. men han tuller med de andre 8'ende klasse jentene, men ikke med meg. Men jeg er den eneste han har spurt om hva som heter på snap og den eneste han følger.. vis dere har noen tips om hvordan jeg kan bli bedre kjent med han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det beste du kan gjøre når du vil bli bedre kjent med noen, er enkelt og greit å snakke med dem. Prøv å få mer kontakt med den personen det gjelder, både gjennom sosiale medier og virkeligheten. Jeg går ut ifra at dere går på samme skole, og med tanke på at dere har fysak sammen burde det ikke være et altfor stort problem.

Selv om du skriver at du ikke tørr å ta kontakt med ham, er dette likevel den eneste måten man kan bli kjent med noen på. Ikke tenk på at andre synes at det er rart, for de fleste vil nok ikke tenke spesielt mye over det. Du kan likevel starte litt forsiktig, for eksempel å starte samtaler på snapchat. Prøv å ikke bare sende "tomme" bilder, men heller bilder med tekst. Om du føler at dere får en god flyt og kjemi der, kan du etter en liten stund begynne å snakke mer med ham på skolen.

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit