Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når jentegjengen er stygge mot meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år går i 7.klasse. På trinne mitt er vi delt i to gjenger. Den ene er på en måte de populære, den andre er på en måte det motsatte. Jeg har vært med i den "populære" gjengen helt siden 2.klasse. Jeg bled blant annet mobbet fra barnehagen til 4.klasse. Og i 4.klasse byttet jeg klasse til b klassen. Og de siste året har gjengen blitt annerledes. Den har blitt mye større. De jentene har begynt å banne og si ganske stygge og sårene ting spesielt til meg. De beskjylder meg for ting jeg ikke har gjort. Og ting som aldri har skjedd. Jeg får også spesielt mye kjeft av jentene. Alle jentene går mot meg. Guttene på trinnet er akkurat ikke bedre. Guttene kaller jentene for stygge ting og er grusomme. Jeg føler at jeg blir dårligere og dårligere og får være selvtillit for hver dag som går. Jeg har prøvd å snakke med læreren min, men det har nesten ikke hjulpet noe. Hun har sagt at hun skal snakke med jentene, men det har aldri blitt bredere. Hilsen jente 13 år.

SVAR

Besvart 06.02.2017 22:37:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle