Hopp til hovedinnholdet

Takk piercing rett over klitoris. Jeg er redd for at jeg skal bli for følsom.

Jente 19 år
 

Spørsmål

hei! jeg tok en intimpiercing. rett over klitoris, for 9 måneder siden. den har grodd helt fint, ikke hatt noe betennelser eller noen ting. og det ikke er vondt lenger har det oppstått ett luksusproblem. Om jeg går i trange bukser eller løper hender det jeg får orgasme. ringen gnir liksom direkte på klitoris...det er jo ganske herlig egentlig , når jeg satt på bussen så kunne jeg bare gni hardt håndflaten på buksa mot underlivet mitt mens jeg fikk orgasme. men jeg er små redd for att jeg skal bli for følsom. Tror du dette vil avta med tiden. på forhånd takk!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 19 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Sannsynligvis vil du etterhvert bli vant til å ha piercingen der, slik at du ikke blir for følsom. 
Det var ikke så lett å finne informasjon om dette på norske nettsteder, men jeg fant noe om piercing ved klitoris på Go ask Alice, som tilsvarer Ung.no. Hun skriver ingenting om å bli for følsom, men besvarer et spørsmål om nedsatt følelse.
Hun skriver at piercingen ikke vil nedsette følsomheten, men at den kan endre følelsene under seksualitet. Hun skriver videre at noe forskning anslår at personen som har piercingen kan bli vant til stimuleringen den gir, men at den ikke gir nedsatt følelse. Du kan sjekke ut Association of Professional Piercers website(link is external),  

Jeg håper dette er til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit