Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 føler deg usosial og har problem med å finne sin plass i vennegjengen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det har nå gått 1 år og jeg føler meg veldig usosial.. For 1 år siden mistet jeg venner fordi jeg likte å være for meg selv, på mobilen og høre på musikk med ørepropper. Men det gjør meg så usosial og gjør det vanskelig for meg å få venner, når jeg selv prøver å snakke men føler meg ukomfortabel. Jeg føler alle andre har noe å snakke om, men klarer ikke å passe meg inn til det. Hører mye at jeg er blitt kald, stille og ikke smiler. Jeg var ikke sånn før, og vet ikke hvorfor jeg har blitt sånn. Hva tror dere? Tror dette kan hjelpe meg med å få venner som jeg kan snakke godt og trives godt md. For de prøver å inkludere meg nå, når de forrige vennene jeg hadde utestengte meg. Holder meg for meg selv, men når andre ikke holder seg til meg blir jeg skuffet og deprimert.. hjelp Hvordan skal jeg endre måten jeg tenker på og ikke gjøre det så komplisert for meg?

SVAR

Besvart 07.02.2017 10:42:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle