Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter psykisk. Har fått meg kjæreste og han sliter med å akseptere meg. Han gjort ting som gjør at jeg er usikker på han. Er han psykopat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har fått meg type å vi sliter allerede det vill si han sliter med og aksepterer meg.jeg sliter psykisk å han har vært redd for å gå inn i et forhold så jeg har gitt han den tiden han trengte. Nå som han var klar sliter jeg litt pga ting han har gjort som har fått meg til og bli usikker på han.å han klager over at jeg ikke gir han nok oppmerksomhet/kjærlighet osv. Men det er fordi jeg ikke har vist at han var klar for å gå videre å mer særiøst. Å jeg sliter etter noen episoder han har gjort som å lyge til meg skjule ting og vært ekkel mot meg når han har drukket jeg var edru. Å vi har pratet om problemet men han sier jeg ikke gir han nok kjærlighet bare pga vi ikke har hatt sex på 10 dager siden vi har vært opptatt osv,å han sier han må nesten finne noen andre å ha sex med. Å han sier jeg sliter for mye med meg selv til å ha kjæreste... utrolig sårende å høre.å.det eneste han sier er at han er seksuelt frustrert å det må jeg liksom forstå. Han er 24år er han psykopat?

SVAR

Besvart 16.02.2017 19:41:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
account_circle