Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente som sliter med meg selv, jeg er syl tynn og spiser mye så det er litt rart egt. Men dette er ikke problemet jeg ser meg selv i speilet og syntes jeg er så stygg. Jeg skjønner ikke hva som feiler meg! Jeg har ingen skikkelige venner jeg går og snakker med en psykolog og har det vanskelig hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 12år og sliter med meg selv, jeg er syl tynn og spiser mye så det er litt rart egt. Men dette er ikke problemet jeg ser meg selv i speilet og syntes jeg er så stygg. Jeg skjønner ikke hva som feiler meg! Jeg har ingen skikkelige venner jeg går og snakker med en psykolog og har det vanskelig hjemme. Foreldrene mine skilte seg nor jeg var 8-9 år gammel. Jeg har to søsken og er dritten i mitten så sliter litt med det og. Men det støtte problemet mitt er at jeg hater meg selv... Og at jeg ikkje har en sjel som venn. Jeg er en helt normal jente som er lik de andre, men føler jeg altid blir utestengt og son... Er det noe jeg kan gjøre med dissetinegne? Jeg har pene klær og mange sier jeg ser ut som en supermodell, men ser det ikke selv. Jeg spiser mye/normalt og trener 3/4 ganger i uka. Jeg sminker meg litt/mye men ikke for mye fordi jeg ikke liker meg selv. Jeg vet ikke om dette har noe med det og gjøre men vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg tør ikke prate med mora/faren min. Takk

SVAR

Besvart 20.02.2017 09:29:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle