Hopp til hovedinnholdet

Angst, panikkanfall og katastofetanker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er ei jente på 20 år som har kraftige panikk anfall. jeg sliter veldig mye med panikk anfall å gråter mye når jeg er alene siden jeg er så utrolig redd. det som jeg er veldig redd for som jeg har lest mye om. er at vår jordklode kommer til å bli truffet av en meteor i september eller oktober i år. jeg kan ikke se på internett eller lese om noe før panikken min bryter ut. jeg klarer ikke å gjøre noen ting før jeg bryter sammen i gråt. håper virkelig ikke det er sant siden jeg klarer ikke å slappe av uten at det kommer frem. jeg vett ikke hvorfor jeg i det hele tatt fikk det men jeg fikk det bare en helt vanelig dag. jeg gråter når det er på det verste å jeg klarer ikke å slappe av før jeg vett at det ikke skjer med vår jordklode. håper virkelig noen av dere kan hjelpe meg med å få det vekk eller si at det ikke kommer til å skje. hadde betydd mye om jeg fikk hjelp

SVAR

Besvart 25.02.2017 11:26:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle