Hopp til hovedinnholdet

Får en ekkel følelse inni kroppen hver gang min stefar kommer borti meg, som om jeg har en indre skrekk for menn.

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei vær gang min stefar kommer borti meg så får jeg en ekkel følelse inni kroppen det er som om jeg har en indre skrekk for menn

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til Ung.no.

Har du opplevd noe som gjør at du føler deg ekkel i kroppen din? Har din stefar sagt eller gjort deg noe? Det er jo litt dumt at du føler at du har skrekk for menn.

Jeg anbefaler deg å snakke med noen voksne om dine tanker og følelser, slik at dette ikke blir vanskelig for deg etterhvert.

Helsesøster på skolen er en person du kan snakke med om alt. Hun har erfaring å snakke med barn og unge, og kan være en person som kan hjelpe deg videre med å sette ord på dine tanker. Det er ikke nødvendig å sitte med disse tankene helt selv.

Hvis det er helsestasjon for ungdom i nærheten av der du bor, kan du også snakke med dem. Der er det gratis og du trenger ingen timebestilling.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Jeg synes det er vanskelig å takle vonde følelser

Trist gutt (colourbox.com)

Jeg synes ikke det er så lett hele tiden. Noen ganger føler jeg at jeg er deprimert, men jeg tror kanskje jeg er lei meg. Hvordan skal jeg klare å komme meg ut av en vond følelse?

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit