Hopp til hovedinnholdet

Pappa snakker så mye dritt om mamma!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 11 og et halvt mamma og pappa er ikke kjærester mamma har en anen kj det har pappa også i sommerferien med pappa sa jeg at kj til mamma hadde store muskler og for ikke så lenge siden skrev han på statusen sin på Facebook- hva gjør man når man har en datter på 10/11 år som sier at kj Til mora er stram og fin-det er mange som har set denne statusen så mange tror at kj til mamma er bifil mamma sa det til med i dag har tenkt mye på det jeg hater pappa det hat jeg gjort siden 4 klasse han snakker så mye drit om mamma. Mamma sin kj har anmelt mamma men har dere noen råd til hvordan klare og konsentrere seg bedre på skolen etter en har periode trenger hjelp

SVAR

Besvart 16.03.2017 09:29:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye vet fremmede om deg ut fra profilen din?

Og ber du alltid om lov før du legger ut bilder av venner - selv om det bare er på story? Her er ting som er viktig å vite om personvern og sosiale medier.

 

Les mer
account_circle