Hopp til hovedinnholdet

En gutt er anmeldt for å ha nudes av meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og jeg har sendt nudes til en som er 14. En dag så fikk mange vite det og gutten ble anmeldt. Og nå er alle sur på meg spesielt han fordi han sier at jeg har sagt det til folk og jeg har Egt ikke det:/ Han har fått mange anmeldelser og en til så blir han sendt til barnevernet eller til USA og han sier at ddt er min feil. Jeg føler meg sykt dårlig over det og jeg vil ikke at det skal skje. Så jeg spurte han om hva jeg kunne gjøre for å gjøre det godt igjen selv om jeg Egt ikke hadde gjort noe, men alt skylda kom på meg. Men han sa bare "DREP DEG SELV" og jeg fikk en sånn kjempe dårlig følelse. Også trua han meg med at hvis jeg sier det til noen om den samtalen så skulle han spre noe videre om meg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.03.2017 14:26:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
account_circle