Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har det ikke bra hjemme. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er bekymret for kjæresten min(16). Vi er i et langdistanse forhold, og sees ikke så mye. Han sender ofte melding der han sier at han ikke trives hjemme, og jeg har selv opplevd hvordan faren hans er når han er sur, noe som ikke er noe særlig bra og jeg skjønner hvorfor han er redd. Kjæresten min har også fortalt meg at han har blitt løftet opp etter håret, og når jeg sier det er barnemishandling, nekter han å la meg fortelle det til noen. Når jeg spør hvor mange ganger faren hans har skadet han fysisk, nekter han å svare og sier han angrer på at han fortalte meg noe om det. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil ikke at han skal ha det vondt, hverken fysisk eller psykisk. Hver så snill og hjelp meg.

SVAR

Besvart 20.04.2017 12:10:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle