Hopp til hovedinnholdet

en gutt på 20 år på snapchat maser om at jeg skal få penger om jeg sender nudes.

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei... hadde vert fint me svar litt fort. Det er en gutt på 20 år som jeg har på snapchat som ikke slutter å mase om at jeg skal få penger om jeg sender nudes. jeg har svart nei vær gang, men han vet at jeg trenger penger så han slutter ikke å mase og forteller meg at d er verdt d. han kommer med nye forslag til hvilke bilder jeg kan ta og hva han er villig til å betale... jeg får bare mer og mer lust på de pengene, men jeg vet inderst inne at jeg ikke vill sende nudes. jeg vet jeg bare kunne blokkert han men er redd han finner amdre måter å kontakte meg på... men noe jeg lurer på er om dette er noe jeg kan gå til politiet med. for jeg suns virkelig ikke gutter/menn på 20 skal spør om bilder av jenter i 15 års alderen... er redd han gjør d mot andre åsså... suns han er ganske ekkel

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du bør absolutt starte med å blokkere han fra snapchat. Han vet at du er i tvil, og kommer til å mase så lenge du er litt usikker. Hvis du bestemmer deg helt og fullt (for det du vet er riktig), så vil han fort merke det på deg.

Bruk heller tankene og tiden din på å forsøke å finne andre måter å tjene penger på. Det finnes en del artikler her på ung.no (se nedenfor) om hvordan man kan få sin første jobb.

Dersom denne gutten virkelig ikke gir seg, ville jeg nok først og fremst bedt om støtte fra dine foreldre, lærere eller lignende. Ta opp saken på en ordentlig måte med denne gutten, og få han til å forstå alvoret i det han holder på med.

Og hvis han ikke gir seg etter at du har blokkert ham og bedt ham om å slutte så får du og foreldrene dine vurdere om dere skal anmelde ham til politiet.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Søker du jobb for første gang?

Klippe gress (colourbox.com)

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit