Hopp til hovedinnholdet

Ingen på skolen liker klassen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg trenger litt hjelp. På skolen min er det nesten ingen som liker klassen min, eller bare ingen jenter i klassen min. Alle er dykt frekke mot oss, er overlegen og så videre. Det er ett parr gutter i klassen min som undervurderer oss, kaller os for digge og fine (men selvfølgerlig med ironi) Nå hater jeg å høre ordene 9c, girls, digge, 9c lukt osv. Er så sykt lei, lærerne våre vet om dette. Og vi har prøvd å få slutt på dette men det funker ikke. Om vi prøver å si stopp, ser de på værandre og kommenterer ett eller annet (som feks. tøft) De baksnakker alle jentene i klassen og flere på trinnet, om hvir stygge vi er og hvor små romper vi har. Vi skal jo på klassetur i 10ende, men gruer meg fordi jeg vet de kommer til å hate den turen. Og fortelle alle på trinnet hvor dorlig den turen var. Jeg dyntes de begynner å bli litt for drøye nå, hva skal vi gjøre?

SVAR

Besvart 25.04.2017 17:41:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle