Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når vennene mine ikke vil inkludere andre, og holder meg utenfor? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ganske lei akkurat nå. Vi har et stort problem på skolen våres og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med det. Tingen er det at alle jentene oppfører seg som noen 5 åringer. Det er sånn at hvis man spør om å være med deg så bare ignorer du alt fordi du ikke har lyst. De kan finne på å si at de må være hjemme med foreldrene elns, og så plutselig popper det opp et bilde på Internett av at alle vennene dine er sammen. Jeg er den eneste som tørr å stå imot det og hvis jeg er med de og det skjer så sier jeg at vi SKAL inkludere alle ellers vil jeg ikke være med de. Jeg synes dette er kjempevanskelig. Jeg blir bare lei meg av det og jeg synes ikek det er i det minste gøy. Hva skal jeg gjøre? Feks. Det er 5 venner hjemme hos en av de, så sender eg på snap om jeg kan være med de, og så svarer de med et vanlig bilde tilbake.:(

SVAR

Besvart 01.05.2017 20:05:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle