Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om han liker meg eller ikke. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et lite dilemma og håpet dere kunne hjelpe meg. Jeg har en ex kjæreste som ikke klarer å bestemme seg for om han liker meg eller en annen jente, først så var han sammen med meg men ble sammen med denne jenta på samme tid. Så jeg slo opp og de har vært sammen fram til nå.. (dette skjedde for ca. ett halv år siden) nå har han og jenta slått opp og han er veldig deprimert. Han har begynt og kontakte meg og sier at han fortsatt har følelser meg og masse sånt, å jeg prøver og si til han at jeg ikke føler det samme, og at jeg ikke liker han lenger men han hører ikke. Det gjør meg veldig redd, sist jeg møtte han så tvunget han meg nesten til og kysse han og han prøver og klå på meg og det syntes ikke jeg er greit, men han hører ikke når jeg sier stopp! Som sagt er han veldig deprimert, og han har prøvd og ta sitt eget liv før... jeg er kjempe redd for at han kommer til og prøve igjen hvis jeg sier at jeg ikke vil snakke med han. Hva skal jeg gjøre som kan få han til å skjønne?!

SVAR

Besvart 02.05.2017 20:23:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle