Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte nakenbilder til en gutt jeg likte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er ei jente på 17 år. når jeg var 13 år var jeg ung, dum og ønsket den følelsen av å bli godkjent av det motsatte kjønn. så jeg sendte da bilder av rumpa mi til en gutt jeg likte, vi snakket også mye utenom slike bilder, man kan si vi ''holdt på''. når jeg var 15 fikk jeg kjæreste og ba gutten som hadde bilder av meg om han kunne slette dem, han sa han skulle, men jeg fikk aldri bevis på at de var sletta, men jeg valgte å stole på han. nå har jeg fått bekreftet fra ei venninne om at han fortsatt har bildene av meg, for han hadde på ''delt skjerm'' i en skype samtale så de andre i samtalen så at han hadde flere mapper med navn av mange jenter og at det var nakenbilder inni de mappene. navnet mitt og venninna mi sitt var også på to av de mappene. så mitt spørsmål er, kan vi anmelde han for barnepornografi siden han fortsatt har bildene av oss etter av vi har bedt han slette de? jeg liker ikke tanken på at han bilder av meg liggene på pc sin. hva kan jeg gjøre for at han skal slette?

SVAR

Besvart 08.05.2017 20:02:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle