Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke motivert for skolen. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 18, går på studiespes. i vg2 og har bodd i Norge 5 år. Jeg har ikke lyst til å gå på skolen lenger, fordi jeg mister motivasjonen. Jeg fikk 2 og 3 i mange fag, men jeg fikk bare en 5 i norsk muntlig. Jeg jobber hardt med alle fag, men jeg får bare dårlige karakterer. Jeg skulker mye og har mye fravær. Grunn til det er at jeg ikke er motivert, og jeg sliter med depresjon. På vg1 hadde jeg også mye fravær. Det var rundt 14 dager og 154 timer, og nå har jeg 13 dager 33 timer. Jeg prøvde å ikke å få mye fravær, men da måtte jeg være borte på skolen pga. problemer hjemme og alt annet. Jeg har så mye i hodet mitt og jeg blir stresset om alt rundt meg. Jeg har snakket med læren om dette og han sa at det ikke var noe problem. Jeg måtte bare stå på, sa han. Så mitt spørsmål er 1. tror dere at jeg kommer til å klare på skolen? 2. Hva tenker dere om situasjonen min? 3. Hva skal jeg gjøre for å å bli motivert å gå på skolen? Takk for forhånd.

SVAR

Besvart 09.05.2017 23:26:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

I perioden mars til august 2020 er det innført midlertidig endringer på grunn av koronoaviruset. Les mer om fraværsgrensen og nye endringer her.

 

Les mer
account_circle