Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet min beste venn. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år jeg hadde det ikke så veldig bra på barneskolen, jeg følte meg uttenfor og ville bare være med de populære!! Men så startet jeg på ungdomsskolen, tiden der første året var ikke så lett. Men jeg fikk meg nye venner etter hvert. De var ikke populære men veldig snille. Men nå så har jeg og min bestevenn (hun nye) kranglet igjen!! Og denne gangen er det en virkelig krangel Jeg ignorerer henne og hun har fått seg nye venner. Men vi var jo liksom en gjeng! Jeg hang med vennene hennes! Men nå er det ikke likt! Jeg er veldig trist men jg prøver å ikke vise det!! Mamma sier bare at jeg skal finne meg nye venner, men det er ikke så lett. Å Plis ikke si at jeg skal snakke med en voksen jeg liker ikke det!! Tusen Takk for svar på forhånd! Tilbakemelding: Jeg ville bare gi dere en positiv tilbakemelding for etter at jeg fant denne nettsiden så har det hvert så lett å stille spørsmål, og få svar!! Hvertfall når man kan være anonym! Fortsett med det gode arbeide deres❤️

SVAR

Besvart 14.05.2017 08:40:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle