Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om venninnen min sliter med dårlig selvtillit og det er derfor hun tar det ut på meg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte på ungdomsskolen til høsten. Jeg hadde problemer med spiseforstyrrelser, depresjon og sosial angst på skolen på grunn av en jeg trodde var forelska i meg og en venn som ikke oppførte seg greit mot meg. Hun ga meg kommentarer om at jeg var tynn, at jeg var treig, hadde bekymringer, var surrehue og dum. Hun baksnakker også andre og jeg er redd for at hun gjør det med meg også. Hun gir meg bitchblikk om jeg har sagt noe dumt og argumenterer mot meg så jeg alltid føler meg som taperen. Hun er selvfølgelig også veldig populær og godt likt i den lille gjengen vår. Da jeg diskuterte med henne hvorfor en bukse hadde lave lommer på meg sa hun at det var meningen at jeg skulle ha rumpe der. Men jeg har godt opp i vekt og er nå normalvektig, og likevel sier hun dette. Hun synes også det er rart at jeg spiser i lillefri og kommenterer det hver gang. Og det som er dumt er at når hun argumenterer mot meg støtter noen alltid henne. Jeg tror hun sliter med dårlig selvtilitt

SVAR

Besvart 12.05.2017 19:25:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle