Hopp til hovedinnholdet

Ble voldtatt på tur.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg trenger hjelp. Vi var på en overnatting med to andre og jeg og en gutt skulle sove sammen så begynte han å kle av meg og fingre meg så etterhvert kjente jeg at han tok ut penisen sin og jeg ble VELDIG redd også kjente jeg at han tok den inn så jeg vridde meg unna og sa at jeg måtte på do, men jeg vet ikke om han brukte beskyttelse. Og jeg er redd for at jeg er gravid. Jeg trenger hjelp!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei Jente 13.

 

Takk for din henvendelse til oss.

 

Du skriver at du overnattet sammen med en gutt, og videre hva han gjorde med deg. Du lurer også på om du kan være gravid.

 

Det er trist for oss å lese at du har hatt denne opplevelsen, og vi skjønner godt at du ble redd.  Du er 13 år og under den seksuelle lavalder, og all seksuell omgang med personer under 16 år er ulovlig. Vi vil anbefale deg til å snakke med en trygg voksenperson om det du har opplevd. Det kan eksempelvis være helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom, en lærer, rådgiver på skolen eller foreldrene dine. Du er redd for at du kan være gravid. For å vite dette må du ta en graviditetstest, og denne må tas på riktig måte. Vi vil råde deg til å få hjelp til dette av en trygg voksenperson, og helsestasjon for ungdom eller helsesøster kan for eksempel bistå med dette.

 

Dersom du ønsker å ringe noen for å snakke kan du ringe alarmtelefonen for barn og unge på telefon: 116111 Nettadresse: www.116111.no eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon: 80067000

Nettadresse: www.incest80057000.no . Dette er døgnåpne telefoner som du kan ringe anonymt til.

 

Legger ved noen linker som kan være nyttige for deg å lese:

 

www.ung.no/graviditet/129_Lurer_du_på_om_du_er_gravid.html

 

www.ung.no/graviditet/1836_Kan_jeg_ha_blitt_gravid_Vanlige_spørsmål.html

 

www.ung.no/graviditet/2702_Graviditetstest.html

 

 

Masse lykke til!

 

Med vennlig hilsen

 

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit