Hopp til hovedinnholdet

En fremmed mann kom bort til meg og venninnen min og ville ha oss med å drikke og snakket om sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var oppe på operahuset i Oslo med en venninne, og en fyr kom bort til oss å begynte å snakke. Han virket utrolig hyggelig først, men etter ca fem minutter med snakking begynte han å komme med veldig ubehagelige spørsmål. Vi sa at jeg var 17 og hun var 15, og likevel spurte han om vi ville bli med til en kompis av han å drikke. Han var altså rundt 24-28 år. Der etter spurte han om vi var jomfru, og om vi ville hatt sex med han om vi fikk sjansen. Så begynte han å gå mye over til meg og ville at jeg skulle kysse han osv, noe som jeg ikke ville. Sa ifra at jeg følte meg ukomfortabel, og da sa han at vi skulle bli kjent med nye folk. Han ropte han på en fyr og sa han skulle komme bort. Han kom bort. Virket som de var venner. Både jeg og venninnen min har utrolig sosial angst. Så vi fikk panikk og tok toget rett hjem. Føler meg utrolig kvalm nå av hva som skjedde, og er utrolig redd! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Tørr ikke snakke med noen om det. Vi vet heller ikke hvem de var!

SVAR

Besvart 23.06.2017 07:02:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle