Hopp til hovedinnholdet

Opplever at gutten på skolen gjør stygge ting mot henne. Klare ikke å slutte å tenke på det de har sagt og gjort – trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har det veldig tungt. Jeg går på en ungdomsskole hvor vi er 9 elever, hvorav 8 går i 8. (9. Til høsten) jeg går i 9. (10.) det er 7 gutter og 2 jenter. Guttene er veldig perverse og ekle, og må alltid rakke ned på meg. Det peker ut ting på ansiktet mitt (hudormer o.l) og utseendet mitt. De sier jeg er slem, stygg, bruker homo og lesbe som skjellsord mot meg (er usikker på legningen min, det vet ikke de) og er generellt en gjeng idioter om jeg må si det selv, har til og med blitt hoppet på og brutt ned i bakken. Jeg sier imot,sier ifra, prøver å bryte tilbake. Lærerne sier "sånn er alle gutter, flørting" etc. Guttene slutter ikke, selv om lærerne noen ganger tar saken seriøst. De har ingen respekt for noen. Det er sommerferie og jeg klarer ikke å slutte å tenke på alt de har gjort og sagt mot meg. De kommer til å begynne med dette igjen til høsten, orker ikke mer. Det er IKKE flørting når du blir dratt over skolegården eller brutt ned i bakken, kalt ting, hjelp livet mitt

SVAR

Besvart 22.06.2017 10:39:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle