Hopp til hovedinnholdet

To gutter har spredd rundt at jeg har sendt nakenbilder og alle tror på dem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg begynner i 10 klasse nå til høsten. i sommerferien har det kommet mange rykter om meg. To gutter har spredd rundt at jeg har sendt nakenbilder og alle tror på dem. Da har det kommet kommentarer på at jeg må barbere den nederste delen, og at puppene mine må bli større. Jeg er ofte på fest, og jeg tørr nesten ikke gå på dem lengre siden de er der. I det siste har folk kalt meg for luremus og skogmus. Jeg prøver å ignorere det men alle virker som å vite det og alle sprer det videre til andre. Det er umulig for meg å ha sendt det bilde siden jeg har blokket begge de to for lenge siden, siden de presset meg med å sende. Hva skal jeg gjøre???

SVAR

Besvart 15.08.2017 17:34:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle