Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha et normalt forhold til mat, og være slank og sunn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler meg tykk, men får aldri til å slanke meg. Jeg har hatt lange perioder med å kaste opp med vilje(begynte i 6.klasse) jeg hadde ikke gjort det på en stund, men hadde en episode med det igår og har idag extremt vondt i halsen nå idag. Jeg har slitt med selvbilde veldig lenge, og er en ganske privat person. Jeg pleide å kutte meg , men folk begynte å se de med et uhell så jeg har ikke gjort det, men jeg er alltid så veldig fristet.Det er ingen som vet om dette, jeg skammer meg sånn så føler jeg ikke kan si det til noen. Jeg prøvde først å ikke spise, men det gikk aldri mer enn 2-3 dager. Jeg føler meg som den største jenta på trinnet og gjemmer meg alltid i store svarte klær. Jeg vil ha et normalt forhold til mat og jeg vil være slank og sunn, hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.08.2017 19:17:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Enkelt å velge sunnere mat med Nøkkelhullsmerket

Se etter nøkkelhullmerket på matvarene du handler. Når du finner merket, vet du at den matvaren er et sunnere alternativ enn andre varianter av matvaren.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle