Hopp til hovedinnholdet

En venninne har lagt ut bilder av meg uten min tillatelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg var på bursdag til en av venninnene mine. Vi gikk ut for å ta bilder++ Så når vi kommer hjem lagde vi en gruppe der alle bildene ble sendt. Det var mange av jentene som ville legge ut bilde på insta. Jeg hadde ikke lyst til å være med på bildene som ble lagt ut sa jeg klart å tydelig. Jeg sa at de kunne klippe med bort siden jeg sto ytterst eller bare la vær å legge ut. Men selvfølgelig er det en av jenten som nekter å klippe bort men like vel skal legge ut. Jeg sendte priv meldinger å sa grunnene til st jeg ikke ville at det skulle bli lagt ut. (Fordi jeg hadde på en alt for kort kjole og Forsi jeg så feit ut i for hold til alle de andre noe som jeg egentlig ikke er) jeg før så dårlig selvbilde(?) har vært lei meg i flere timer nå. Hun jenta gir bokstavelig takt faen i menneskene rundt seg. Måtte bare få det ut.... viste ikke hvilke kategori jeg skulle ta det under men men

SVAR

Besvart 30.08.2017 13:50:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle