Hopp til hovedinnholdet

Sliter med matlysten. Vurdere å snakke med helsesøster.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en sensitiv jente på 16 år som tar inn det meste av følelser fra andre folk. Har ei venninde som nylig ble lakt inn på et psykiatrisk sykehus. Jeg har gått igjennom mye med henne, og som sakt så er jag sensitiv så jeg har tatt inn ALLE føleøsene hennes å det har vert tøft. Jeg blir veldig fort sliten av å ta inn så mye og det sliter også på kroppen min... Nå i det siste har jeg sluttet å spise. Jeg kan spise en halv yoghurt så må jeg hive den pga jeg klarer ikke mer... jeg har snakket med en annen venninde min om dette å hun sier at om jeg ikke spiser snart børr jeg snakke med noen. Så jeg vurderer å dra til helsesøsteren min før jeg forteller det til noen andre. Dette går også mye utover skolegangen min, jeg er på skolen men kjenner jeg ikke får med meg så mye av det som blir gjort og sakt.... Takk for at dere tok dere tid til å lese/svare på dette, setter stor pris på hjelpen ;) mvh ei jente som håper på svar fort!

SVAR

Besvart 04.09.2017 07:56:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle