Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg er overvektig, veier 69 kg og er 161cm høy. Mangler motivasjon til å trene. Hva slags trening gjør deg raskest tynn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er overvektig jeg veier 69 og er 161cm høy. Jeg har gått opp mange kilo i sommerferien og vil trene, men har ikke motivasjonen til å gjøre d. Jeg synes også det er flaut å dra på jogge turer. I starten av sommer ferien så veide jeg 66kg så trente jeg meg ned til 62kg på en uke og nå har jeg gått opp til 69kg. Hva slags trening gjør deg raskest tynn? Jeg har ingen interesser i sport.

SVAR

Besvart 10.09.2017 15:18:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
account_circle