Hopp til hovedinnholdet

Sliter med vonde tanker og følelser, og med selvskading.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skriver fordi jeg føler at ingen liker me, Gjør det dårlig på skolen, blir plaget hjemme til jeg blir gal, har drevet med selvskading og tanker om å stikke av, er ensom stort set helle tiden, aggresjonsproblemer, hører støt hvor morsomt andre har hatt det etter skolen hjelper ikke noe særlig. Jeg skriver dette på #IKKEGREIT for jeg viste ikke helt hvor dette skulle. Hilsen fra en som trenger hjelp

SVAR

Besvart 20.09.2017 10:59:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle