Hopp til hovedinnholdet

Har opplevd å bli mye «tatt» på av medelever (gutter) og spesielt mye i det siste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har opplevd å bli mye «tatt» på av medelever (gutter) og spesielt mye i det siste. Har blitt befølt på både rumpe og pupper, både utenpå og under klærne. Jeg viser klare tegn til at jeg ikke liker det, men sier ikke bestemt «nei». Har liksom ikke lyst å skape dårlig stemning ellerno hvis du skjønner hva jeg mener. De sier også at jeg må regne med det siden jeg er så deilig ellerno, men jeg synes ikke det er noe gøy. Nevnte noe om det til noen jeg stolte på på skolen, men fikk senere melding av han som klådde mest om at han synes det var stygt gjort av meg å spre rykter om at han voldtok meg og sånn, men jeg sa ikke det, jeg sa bare hva han gjorde mot meg. Er egentlig helt fra meg nå, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Har ikke lyst til å se han nå, og jeg føler meg bare dårlig og kvalm. Hva burde jeg gjøre? Har lyst p snakke med helsesøster, og vet hun har taushetsplikt, men jeg tør ikke snakke med noen om det nå. Jeg er rett og slett helt fra meg, og gråter ofte. Føler meg billig

SVAR

Besvart 20.09.2017 11:28:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
account_circle